Teknisk analyse

Chainlink eksploderte i november

Chainlink eksploderte i november. For de som kjøpte kryptovalutaen chainlink, før denne oppgangen. Sitter alle rede på en enorm vekst. Og pengesekken har blitt mye, mye større. Og enda mer, kommer den til og vokse. Den har gått opp, over hundre prosent i løpet av de siste fire ukene. Den steg sakte, i fra 7,4 dollar og rett opp, fire uker på rad. Helt opp til over 15 dollar. Og potensialet til denne kryptovalutaen er enda, enorm. La oss ta en titt, på den ukentlige charten. Og se på potensialet til chainlink. Et potensiale som er veldig stort

Chainlink eksploderte i november ukentlig chart.png

Stort potensiale

Det er et stort potensiale og liten nedtur. Det vil si at denne kryptovalutaen, har lite og gå på om man får en reatreace. Den har kortere vei ned en opp, og veien ned kommer ikke til og være langvarig eller stor. Noe som gjør, om du investerer i denne valutaen. Ja, da slipper du og se så alt for mange røde tall. Det som kan være positivt, om du ikke har fått muligheten til og kjøpe deg inn i den. Det er at vi kan kanskje se en reatreace. Nå er vi kun på ukentlig chart, for og se det store bildet. Det store bildet, viser oss at chainlink har potensiale til og gå over 50 dollar. Det er en stor vekst, i fra nåtidens 15 dollar.

Gode områder

Den har gode resistance og suportområder. Det er ingen av de som er relativt sterke. Eller ser relativt sterke ut, noe som betyr at det skal gå lett for chainlink og komme seg igjennom disse suporområdene. Det som kan være mest krevende for denne kryptovalutaen, er 33 dollar området. Der ser vi at den har tre gode turningpoints. Som den har snudd ved tidligere. Når Chainlink stiger, så er det da, for fjerde gang at den skal teste dette området. Men som charten ovenfor viser. Så har den greid og komme seg igjennom der før.

Potensiale

forventet opptur chainlink

Opptur

Som bildet viser, så er det veldig mye og hente her. Om dette skulle slå til, men det skjer allikevel ikke i morgen. Det som kan være positivt nå, er for de som sitter på sidelinjen og har lyst til å få med seg oppturen. Eller og få mer uat av oppturenn. Det er om vi nå får en reatreace, for chainlink. Og bør kun sees på som en mulighet og kjøpe seg inn. Rett og slett å få mer for pengene.

Bullrun

Med et bullrun i kryptomarkedet, er dette en god investering. Hvor høyt chainlink kommer til og gå er usikkert. Men at den går over 50 dollar, det er nok noe som er meget realistisk. Det skjer alliekvel ikke i morgen. Men dette er absolutt en kryptovaluta og ha i kikkerten. Med et stort, både teknisk og fundamentalt potensiale. Som det har blitt skrevet om tidligere på denne siden. Hva chainlink virkelig er, som det er link til lengre oppe, ved chainlink.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display