Crypto millionærKryptovalutaLifestyle

Fire vanlige mennesker som ble kryptomillionær

Fire vanlige mennesker som ble kryptomillionær

Fire vanlige mennesker som ble kryptomillionær. De var en gang vanlige arbeidere, med normale jobber og moderate lønnsslipper.

Nå er de blitt millionærer. Og alt dette fordi de satset stort på Bitcoin eller andre virtuelle valutaer.

De var kloke nok til å se potensialet i en investering som fortsatt ikke er fullt forstått av noen topp finansielle rådgivere og topper. Der tålmodighet er en prioritet, og man må manøvrere gjennom en verden full av sitt eget språk: chainlink, fiat, mining, DeFi.

Og til tross for turbulens. Har kryptovaluta vist en generell positiv utvikling – og evnen til å forandre livet til noen mennesker.

Bare spør disse fire. De vet at selv små investeringer kan gi store utbytter.

Rachel Siegel: Vikarlærer blir millionær

Rachel Siegel - millionær_valutaen

New York City

Da hun var vikarlærer ved offentlige skoler i New York City. Bodde Rachel Siegel i en mørk leilighet på Lower East Side der alle vinduene vendte mot en murvegg.

Nå ser hun solen og havet, takket være en stilig leilighet hun nettopp kjøpte på Karibien. Der Siegel kan nyte panoramautsikt over havet fra sin private balkong.

Reisen hennes begynte sent i 2017 da en venn inviterte henne til etterfesten på en kryptokonferanse.

Kryptoentusiaster

«Jeg husker at jeg gikk inn i rommet fullt av kryptoentusiaster, og jeg hadde aldri vært i et rom med så mange lidenskapelige, ambisiøse mennesker. Og generelt mennesker som jeg ikke trodde var i ferd med å tape alle pengene sine,» fortalte hun The Post.

Det var da Siegel, 29, bestemte seg for å gjøre sitt første investering i valutaen, og satte inn det hun hadde igjen fra lønnsslippen – vanligvis bare $25 i uken.

«Jeg hadde egentlig ingenting da jeg begynte med kryptovaluta,» sa hun. «Jeg var bare denne vikarlæreren med en virkelig stor idé.»

Investeringene hennes har gitt overskudd i lav syvsifret rekkevidde, selv om Siegel nektet å gi en nøyaktig sum. Det var mer penger enn hun noen gang hadde hatt, men ikke nok til å endre pengevanene hennes.

«Jeg kjøper ikke store, flashy ting. Jeg er ikke en av de som har dyre biler eller nye Rolex-ur,» sa hun.


«Men nå har jeg muligheten til å være boligeier. For år siden ville jeg se på prisene på boliger og bare tenke at det er helt urealistisk.»

Ved sjøen

Hun har ennå ikke flyttet inn i sitt nye tilfluktssted ved sjøen. Da avtalen nå er i ferd med å avsluttes, men hun har nettopp unnet seg en tur til Dubai. Hvor hun selvfølgelig, reiste i førsteklasses stil, med Emirates.

«Det var bare den mest overdådige opplevelsen jeg har hatt i livet mitt,» sa hun.

Og hun har sluttet i lærerjobben sin. «Det var skummelt i begynnelsen å forlate den inntektskilden,» sa hun. «Men det er så mange muligheter i dette området.»

Nå jobber Siegel heltid som kryptoinfluenser og går under pseudonymet @CryptoFinally.

«Det kule med kryptovaluta er at hvem som helst kan gjøre det. Og jeg er en av de hvem som helst som gjorde det,» sa hun.

«Jeg var en vikarlærer uten seriøs teknisk kunnskap som gikk på teaterhøyskole. Og jeg tjente millioner av dollar i dette markedet via overbevisning, via utdanning. Jeg tror at hvem som helst kunne følge den veien, hvis de var dedikerte til det.»

Kane Ellis: High school-dropout

Kane Ellis_valutaen

Jobbet innen IT

18 år gammel high school-dropout som jobbet innen IT da han lærte seg hvordan han kunne utvinne kryptovaluta.

Den australske tenåringen satt opp datamaskinen sin for å utvinne. I hovedsak brukte han datamaskiner til å hjelpe til med å verifisere og behandle transaksjoner for blokkjeden. Og spilte dermed en liten rolle i å lette veksten av kryptonettverket.

Alt mens han fortsatte å jobbe på dagtid.

Han sa at da han begynte, tjente han bare rundt fire bitcoins om dagen. Noe som den gang var verdt omtrent 8 dollar

«Jeg kom inn i det fra baksiden, ikke fra investeringssiden,» sa han. «Jeg skjønte bare at datamaskinen min kunne gi meg inntekt.»

kunne være fremtiden

«Da jeg var 18, syntes jeg selvfølgelig dette var kult for fortjenesten, men omtrent seks måneder inn i det, skjønte jeg at dette kunne være fremtiden.»

Han husket dumt nok at han en gang betalte for et måltid på McDonald’s med fire bitcoins. Hvis han hadde beholdt de myntene, ville de vært verdt $150 000 i dag.

Ellis, nå 29 år gammel, er medgründer av CarSwap, et online marked for bilkjøpere og -selgere. Og han holder mesteparten av pengene sine i kryptovaluta.

«Kryptovaluta har hjulpet meg med å leve et bedre liv ved å kunne starte min egen bedrift,» sa han, «jeg har kunnet leve livet jeg alltid har drømt om.»

Han har brukt fortjenesten sin til å kjøpe eksotiske biler, inkludert sin høyt verdsatte kjøretur: en Maserati GranTurismo. Skiltet leser spøkefullt «BANKRUPT» (konkurs). «Som en biltyp, å kunne kjøpe drømmebilen min som Maserati MC Sportline i en alder av 24 år var en enorm prestasjon,» sa Ellis.

Hans råd til investorer: «Hold på bitcoinsene dine. Ikke gå inn i det og tro at det er en kortsiktig investering, for realistisk sett er det en langsiktig investering. To, fem, ti år.»

Terrance Leonard:Programvareingeniør

Krypto - millionær - Terrance Leonard_valutaen

Først på kryptovaluta

Han prøvde seg først på kryptovaluta i 2013 mens han jobbet som programvareingeniør. Det gikk ikke så bra.

«Jeg er en stor nerd, så det var noe som interesserte meg,» sa den 32 år gamle kandidaten fra Naval Academy til The Post. «Men det var så vanskelig den gangen. Det var som det ville vesten. Det var ikke mye informasjon, og jeg bekymret meg for at jeg ville miste alle pengene mine.»

Så Leonard trakk seg tilbake fra bransjen til 2019, da en kollega som var entusiastisk for krypto forklarte markedets ins and outs over lunsj. Det var da han bestemte seg for å komme tilbake med et kjøp på 2 000 dollar.

Siden den gang har han investert titusenvis av dollar. Hovedsakelig i Ethereum og noen mindre mynter som Unibright, og investeringen hans har nådd en kul million.

«Dette setter meg på vei mot økonomisk frihet,» sa Ellis.

Nylig innløste han noen av myntene sine for en forskuddsbetaling på en fire-roms bolig i Washington, D.C. Det nye hjemmet hans har en frittliggende garasje og ekstra hageplass for hunden hans, Roman. Leonard, som bor alene, planlegger å pensjonere seg fra fulltidsarbeid i år.

«Yngre meg ville bare være utrolig spent – ekstatisk til og med – for å se hvor jeg er nå,» sa han.

«Jeg var en geeky, nerdete unge som var interessert i datamaskiner, og å kunne utnytte de ferdighetene for å bygge formue har vært fantastisk.»

Lea Thompson: Teknologiarbeider som ble krypto-influenser

Krypto - millionær - Lea Thompson_valutaen

Seattle

Lea Thompson, basert i Seattle, hørte først om krypto i dens tidlige dager da hun besøkte en venn som utvant den digitale valutaen.

«Jeg ville dra til leiligheten hans og se alle disse datamaskinriggene og tenke, ‘Hva er denne rare nerdetingen du holder på med?'»

Det var ikke før i 2017 at hun ble hektet på blockchain-verdenen. Selv om hun hadde en salgsjobb i teknologibransjen, følte Thompson aldri at hun tjente nok penger, så hun jobbet med noen «sideprosjekter».

En av jobbene involverte blogging for en plattform som betalte henne i kryptovaluta.

«Jeg begynte å treffe flere og flere mennesker som jobbet i bransjen, og å se entusiasmen deres for potensialet denne industrien hadde, inspirerte meg virkelig.» Thompson begynte også å investere, og satte inn 500 til 1000 dollar hver måned i Bitcoin og Ethereum, og bygde gradvis formue og nesten 200 000 følgere på sosiale medier.

Verdt i dag

Hun avslo å si hvor mye hennes andel er verdt i dag, men verdien av Bitcoin har firedoblet seg siden hun skaffet seg det meste av investeringene sine.

Fortjenesten var nok for Thompson til å slutte i teknologijobben sin og bli en fulltids krypto-innholdsprodusent. Under pseudonymet Girl Gone Crypto lager hun nå «edu-tainment»-videoer om kryptovaluta og blockchain.

«Jeg følte meg mye tryggere med å forlate den sikre dagjobben min for å bruke energien min på en måte som virkelig føles grenseløs akkurat nå,» sa hun.

«Krypto har totalt forandret livet mitt. Det har vært veldig fint å kunne tillate seg luksusting, som til og med bare en ukentlig massasje.»


Det er mange muligheter på kryptovalutamarkedet. Det handler om å ha is i magen og tålmodighet, slik at «alle» kan ha flaks, selv om alle investeringer innebærer risiko for tap av penger. Så ser man allikevel at det å ha tro på fremtiden og teknologien kan gi deg en ganske grei avkastning.

Kilde Nypost.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display