Hva er

Hva er Solana Saga Mobiltelefon

Hva er Solana Saga Mobiltelefon

Hva er Solana Saga Mobiltelefon. Solana Saga er en ny mobiltelefon skapt av Solana i samarbeid med Osom. Et Android-utviklingsselskap som har utviklet maskinvare for selskaper som Google, Apple og Intel. Solana beskrev sin Android-telefon som en «premium maskinvareopplevelse» og en «flaggskipkvalitets Android-enhet bygget spesielt for krypto». Sammen med Solana Mobile kunngjorde blockchain også lanseringen av Solana Mobile Stack programvareøkosystemet for Android. I en uovertruffen vending av hendelser har selskapet som tidligere hadde planer om å utvikle Osom OV1. Nå forlatt det nevnte prosjektet for å fokusere utelukkende på å utvikle Solana Saga.

Solana Saga Funksjoner

Solana Mobile, et datterselskap av Solana Labs. Debuterte i dag med Solana Mobile Stack, et åpen kildekode-programvareverktøy for Android som gjør det mulig med native Android web3-apper. På Solana med Seed Vault sikker oppbevaringsprotokoll som muliggjør øyeblikkelig signering av transaksjoner. Samtidig som private nøkler holdes adskilt fra lommebøker, apper og Android-operativsystemet.

Blokkert

«Utviklere har vært blokkert altfor lenge fra å skape virkelig desentraliserte mobile apper fordi den eksisterende portvaktsmodellen bare ikke fungerer lenger,» sa Anatoly Yakovenko. Som er medgrunnlegger av Solana. «Vi lever livene våre på mobile enheter – unntatt for web3 fordi det ikke har vært en mobil-sentrert. Tilnærming til administrasjon av private nøkler. Solana Mobile Stack viser en ny vei fremover på Solana som er åpen kildekode, sikker. Optimalisert for web3, og enkel å bruke.»

Stack

Solana Mobile Stack (SMS) gir en ny rekke biblioteker for lommebøker og apper, slik at utviklere kan skape rike mobile opplevelser på Solana, verdens mest ytelsessterke blockchain. Og er bygget for å kjøre sammen med Android. SDK-en gir biblioteker og programmeringsgrensesnitt for Android-apper og sikker privat nøkkeloppbevaring, forenkler utvikleropplevelsen. For å bygge ut funksjonalitet for dApps for Solana. SDK-en er tilgjengelig fra i dag.

Solana Mobile Stack ble introdusert på en hendelse i New York. Som også inkluderte introduksjonen av Saga, en flaggskip Android-mobiltelefon med unik funksjonalitet og egenskaper tett integrert med Solana.

Etter at de slapp Solana

Ble det en vanvittig økningen i etterspørselen representerer en overraskende vending fra bare noen måneder siden. Da oppstarten av telefonprodusenten kuttet prisene på grunn av lavt salgsvolum.

Nesten alle Saga-eiere vil skape «Saga Genesis NFT» første gang de starter opp telefonen. Det er fordi det låser opp en halv dusin gratis belønninger, som en «velkomstpakke» med 20 dollar i USDC-stabile mynter.

Et oversiktspanel som sporer disse NFT-ene fra Flipside Crypto. Viser at siden slutten av juli har bare rundt 300 nye Sagas skapt disse eiendelene.

Salget gikk raskere en forventet

Grunnen til den betydelige oppgangen

Blant belønningene som er tilgjengelige for nye eiere av Solana-telefonen, er en tildeling av 30 millioner BONK-tokens. Disse ble først tilbudt som en airdrop i juni via en app i Sagaens dapp-butikk. Det kan høres ut som mye, men med en pris på 0,0000003 per token, kom det omtrent til $10 på den tiden.

Går vi litt frem i tid. Må vi snakke om kryptovalutaen Bonk. BONK har skutt i været til en pris som får potensielle eiere til å sikle – opp ca. 900 prosent de siste månedene, 8 000 prosent, siden juni og en skremmende 34 000 prosent siden handel debuterte i desember 2022.

Målet

Kraften

«Utviklere kan nå bringe kraften fra Solana til datamaskinene i lommene våre, ikke bare i ryggsekkene våre,» sa Raj Gokal, medgrunnlegger av Solana. «Solana kan revolusjonere så mye av det vi gjør hver dag, men vi må åpne mulighetene for desentraliserte apper på mobile enheter for at dette potensialet skal realiseres.» Kildet Solana.com/News

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *