BitcoinKrypto Nyheter

MicroStrategy eier nå 1 prosent av all bitcoin

MicroStrategy eier nå 1 prosent av all bitcoin

MicroStrategy eier nå 1 prosent av all bitcoin. Selskapet MicroStrategy har nylig økt sin eierskap i bitcoin til over 1 prosent. MicroStrategy har nylig gjennomført sitt andre multimillion-dollar kjøp av bitcoin på litt over en uke. Og har dermed økt selskapets beholdning til mer enn 1 prosent av all kryptovaluta som noen gang vil bli utstedt.

Denne programvareleverandøren for bedrifter, sin strategi. Inkluderer å kjøpe den digitale valutaen, kjøpte 9 245 bitcoin for 623 millioner dollar mellom 11. og 18. mars. Ifølge en melding til amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) tirsdag. Kjøpet, sammen med en bitcoin-anskaffelse på 821,7 millioner dollar som ble annonsert forrige uke. Ble i hovedsak finansiert gjennom salg av konvertible obligasjoner.

Beskytte seg mot inflasjon

Michael Saylor, styreleder og medgründer av MicroStrategy. Som begynte å investere i bitcoin tilbake i 2020. Som en måte å beskytte seg mot inflasjon og som et alternativ til å holde på kontanter. For øyeblikket eier selskapet omtrent 214 246 bitcoins, verdsatt til rundt 14 milliarder dollar. Med tanke på at den maksimale totale forsyningen av bitcoin er begrenset til 21 millioner. Og omtrent 19,7 millioner bitcoins allerede er utvunnet, forventes det at denne grensen ikke vil nås før i år 2140.

Når det gjelder MicroStrategys utgifter, skjedde nesten en fjerdedel av deres bitcoin-kjøp i 2024. Med en gjennomsnittlig kostnad som er mer enn dobbelt så høy som fjorårets gjennomsnittskostnad. Dette indikerer en betydelig økning i deres investeringsaktivitet i kryptovalutaen dette året.

MicroStrategy kjøpte nylig bitcoin til en gjennomsnittspris på 67 382 dollar.Mens gjennomsnittsprisen for hele deres beholdning av bitcoin er 35 160 dollar, ifølge meldingen. På tirsdag falt prisen på Bitcoin med omtrent 5,7 prosent, og nådde 63 500 dollar.

Selskapet, med hovedkontor i Tysons Corner, Virginia, fullførte salget av konvertible seniorobligasjoner til en verdi av 603,8 millioner dollar. Gjennom et privat tilbud den 18. mars.

MicroStrategy er ikke den eneste som utnytter den stigende aksjekursen og etterspørselen etter bitcoin ved å utstede gjeld. Coinbase Global, den største kryptobørsen i USA, kunngjorde på mandag at de økte salget av sin konvertible obligasjon til 1,26 milliarder dollar.

Solid fotfeste i kryptomarkedet

MicroStrategy har nå et solid fotfeste i kryptomarkedet. Med en betydelig eierandel i bitcoin som signaliserer deres tro på potensialet og langsiktige verdien av denne digitale valutaen. Med en stadig økende beholdning og investeringsaktivitet i bitcoin. Viser selskapet en klar forpliktelse til å beskytte seg mot inflasjon og maksimere avkastningen for sine investorer. Deres strategi med å finansiere bitcoin-kjøp gjennom salg av konvertible obligasjoner illustrerer deres innovative tilnærming til kapitalforvaltning. Og deres vilje til å utforske nye finansieringsmuligheter i det stadig skiftende økonomiske landskapet. Som en pioner innen bedriftsinvesteringer i kryptovaluta. Vil MicroStrategy fortsette å være et interessant case study og en trendsetter i denne spennende sektoren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display