BitcoinBlockchainKrypto Nyheter

Er det på tide for alternative kryptovalutaer å skinne

Er det på tide for alternative kryptovalutaer å skinne

Er det på tide for alternative kryptovalutaer å skinne. Gjennom hele uken, mens Bitcoin og Ethereum konsoliderte seg, intensiverte livlige diskusjoner om den unnvikende Altcoin-sesongen på ulike fora og sosiale medieplattformer som X. Mange forventer en kommende oppgang blant altcoins, til tross for at Altcoin Season Index indikerer at det ikke er Altcoin-sesong for øyeblikket.

Altcoin Season

Altcoin Season Index nærmer seg den kritiske 75-markeringen. «Jeg tror at Altcoin-sesongen er i ferd med å begynne,» uttalte X-brukeren ‘Mister Crypto’ på lørdag. I løpet av helgen opplevde sosiale medier en økning i diskusjoner om Altcoin-sesongen, en fase der veksten til Bitcoin (BTC) stagnerer, og gir mange alternative mynter muligheten til å registrere betydelige gevinster. En bruker på X påpekte blockchaincenter.net’s Altcoin Season Index, som for øyeblikket er på en poengsum på 55.

«Altcoin Season Index klatrer til 55,» bemerket en X-bruker kjent som GG. «Spenn fast beltene, alle sammen! Når den når 75, vil vi se fyrverkeri på kryptomarkedet. Forbered dere på å utnytte denne bølgen av muligheter og gripe de betydelige fortjenestene! La oss tjene noen alvorlige penger,» la GG til i et optimistisk innlegg på sosiale medier.

Altcoin Season Index

Er det på tide for alternative kryptovalutaer å skinne - chart_valutaen.png


Ifølge Altcoin Season Index er en score over 75 nødvendig for å signalisere starten på en ‘Altcoin Season.’ Denne perioden er definert ved at minst 75% av de øverste 50 kryptovalutaene overgår bitcoin (BTC) i ytelse de siste 90 dagene. Det er verdt å merke seg at indeksscoren økte fra 45 den 3. april til 55 den 7. april.

Chill X

Er det på tide for alternative kryptovalutaer å skinne - analytiker - Donald_Valutaen

I tillegg antydet kryptoanalytikeren kjent under pseudonymet Donalt at flere alternative kryptovalutaer sannsynligvis vil prestere bedre enn Ethereum (ETH) i fremtiden. Donalt bemerket den 5. april, «Alt ned, Ethereum ned, men Ether ned mindre. Fryd dere ETH-eiere, deres tid er kommet (ned i USD, opp i forhold til resten av markedet),» til sine 535 800 følgere på X-plattformen.

Analytikeren la videre merke til:

Jeg tror virkelig dette er den eneste veien for Ethereum å se en økning i en stund. Ethereum kan bare prestere bedre hvis alt annet synker. Når markedet begynner å stige, vil andre kryptovalutaer betydelig overskygge den. Den vil sannsynligvis begynne å lede igjen bare etter en betydelig kapitulasjon i Ethereum.

Entusiaster

Flere entusiaster er optimistiske med tanke på at den amerikanske verdipapir- og børskommisjonen (SEC) kan gi grønt lys for de foreslåtte spot ethereum-børshandlede fondene (ETF-er), og dermed legge grunnlaget for ytterligere ETH-fremgang mot dollaren.

Er det på tide for alternative kryptovalutaer å skinne - Dusty_valutaen


Dette teoretiske scenarioet antyder også at en slik utvikling kunne utløse den kommende Altcoin-sesongen, og tillate ulike alternative kryptovalutaer å følge ETHs vei ved å ha spot-ETF-er knyttet til disse kryptovalutaene. For øyeblikket virker imidlertid sannsynligheten for at SEC godkjenner en spot-ETF for ETH svært lav.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display