BitcoinKrypto Nyheter

Så mye Bitcoin har den Amerikanske regjeringen

Så mye Bitcoin har den Amerikanske regjeringen

Så mye Bitcoin har den Amerikanske regjeringen. Den amerikanske regjeringen holder for tiden omfattende Bitcoin– og Ethereum-formuer, ifølge data. Storbritannia følger tett etter med kryptoholdinger verdsatt til over 4,3 milliarder dollar.

I løpet av de siste ti årene har ulike nasjoner i økende grad beslaglagt kryptovalutaer. Ledende i denne trenden, eier den amerikanske regjeringen kryptoaktiva verdt nesten 15,27 milliarder dollar. Disse formuene omfatter 212 847 BTC og 45 654 ETH.

USA topper i kryptoholdinger med 15,27 milliarder dollar Silk Road-episoden er bemerkelsesverdig det mest fremtredende tilfellet der den amerikanske regjeringen beslagla rundt 144 336 BTC i 2013. Silk Road var et nettmarked beryktet for å muliggjøre handel med ulovlige rusmidler og andre ulovlige varer via Bitcoin.

En annen betydelig operasjon rettet seg mot AlphaBay, et velkjent mørknettmarked, i 2017. Mens den totale mengden beslaglagt kryptovaluta forblir ubekreftet, antyder rapporter at beslaget inkluderte Bitcoin, Ethereum og Monero, blant annet kryptovalutaer.

I 2020 beslagla det amerikanske justisdepartementet rundt 3,6 millioner dollar i Bitcoin. Som en del av en etterforskning av mistenkt hvitvasking av penger og svindel knyttet til kryptobørsen Bitfinex og dets tilknyttede stablecoin-utsteder, Tether.

Den britiske regjeringen, som henger etter USA, eier 61 245 BTC. Med en estimert verdi på omtrent 4,34 milliarder dollar, ifølge Arkham Intelligence.

På den annen side har den tyske regjeringen 49 859 BTC, verdt omtrent 3,53 milliarder dollar.

Regjeringen i El Salvador, en aktiv deltaker, har samlet 5 718 BTC, som for øyeblikket er verdsatt til rundt 405 millioner dollar. Hovedsakelig på grunn av proaktive oppkjøp.

Krypto-Beslag

Krypto Beslagleggelse De fleste av disse landenes kryptoaktiva stammer fra beslagleggelse av flere grunner. Dette inkluderer kriminelle etterforskninger der kryptovalutaer brukes i ulovlige aktiviteter som pengevasking, narkotikahandel, finansiering av terrorisme og datakriminalitet. Politimyndigheter beslaglegger kryptoaktiva som en del av etterforskninger for å forstyrre kriminelle operasjoner og holde gjerningsmennene ansvarlige.

Regjeringer kan beslaglegge kryptovalutaer fra enkeltpersoner eller bedrifter som mistenkes for å unndra skatt ved å ikke rapportere inntekt eller transaksjoner relatert til krypto. Beslagleggelsene fungerer som et middel for å håndheve skatteoverholdelse og sikre at skattebetalere oppfyller sine forpliktelser.

I tillegg kan kryptobørser og andre plattformer være underlagt reguleringer knyttet til krav om å bekjempe hvitvasking av penger (AML) og kjenne-din-kunde (KYC). Beslagleggelse kan skje når enheter ikke overholder disse reguleringene eller driver med svindelvirksomhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *