DRA Investor

Analyse NZDCHF Uke 19 2024

Analyse NZDCHf Uke 19 2024

Analyse NZDCHF Uke 19 2024. NZDCHF, er et valutapar med relativ lav volatilitet. Sammenlignet med mange andre valutapar. Det må sies først, at det er i et meget krevende området å se en tydelig klar retning på de store tidsrammen.

Månedlig Chart

Analyse NZDUSD-måndelig chart_valutaen
Bildet: MT4

Månedlig chart

Når vi ser på det månedlige chartet for å få et helhetlig bilde av NZDCHF, observerer vi at trenden er bearish. Det har imidlertid vært en stagnasjon de siste tre månedene. Så langt i april har bevegelsen vært bullish, og de tre foregående candles har også vist en bullish tendens. Dette indikerer at det har vært optimisme i dette valutaparet. Men som vi kan se fra tidligere oppganger, er den store downtrenden vanskelig å bryte. Per dags dato er det lite som tyder på at dette vil føre til en stor oppgang eller en snuoperasjon i hovedtrenden.

Ukentlig chart

Analyse NZDUSD-ukentlig chart_valutaen
Bilde: MT4

Ukentlig chart

På det ukentlige charten ser vi at NZDCHF har konsolidert godt. Den befinner seg fortsatt innenfor et konsolideringsområde og har vist noen bullish tendenser. Imidlertid er det i det store bildet lite sannsynlig at trenden vil snu til bullish. Dette skyldes spesielt mangelen på ‘higher highs’, altså at det ikke dannes nye topper. Valutaparet fortsetter å konsolidere.

Daily chart

Analyse NZDUSD-daglig chart-potensiell nedgang_valutaen
Bildet: MT4

Daglig chartet

På det daglig chartet har jeg beholdt det blå feltet for å vise konsolideringsområdet. Her ser vi bevegelsene tydeligere. NZDCHF har vist en tendens til å ønske å bevege seg opp, men har ikke lyktes med dette. Nå ser det ut til at det kan komme en pause, og den kan muligens snu nedover. Dette er et forholdsvis rolig valutapar sammenlignet med andre. For å se noen store sprang her, er man avhengig av større fundamentale nyheter. Fra et teknisk perspektiv, selv om det vises en bullish candlestick, har vi hatt et ‘lower high’ samtidig som flere bullish candlesticks, noe som kan tyde på en mulig oppbremsing.

4 H chart

Analyse NZDUSD-4 h chart-potensiell nedgang_valutaen
Bildet: MT4

Lite bevegelser

Som nevnt har det vært lite bevegelser, noe som ikke er uventet for dette valutaparet. Vi ser likevel en trekantformasjon på det 4-timers chartet. Samtidig befinner den seg i et støtteområde som er relativt sterkt. Det forventes at den vil stige noe for å teste seg selv videre for en mulig oppgang. Det som må tas i betraktning er at trenden i det store bildet fortsatt er bearish. Valutaparet trenger å bryte over 0.5475-området for å kunne teste høyere nivåer.

konklusjon

Er at NZDCHF er i et konsolideringsområde. Det gjør det litt vanskelig å se en tydelig klar retning i skrivende stund. Valutaparet beveger seg sidelengs. Det forventes ikke at trenden vil snu enda. På 4-timers chartet, som kanskje er mest interessant nå, er det verdt å følge med på når den tester oppsiden. For at den skal bryte ut og snu til en bullish trend, må den overgå ‘lower high’. Det er svært lite sannsynlig at dette vil skje, i hvert fall denne uken. Derfor forventes et sidelengs marked, noe som ikke nødvendigvis er negativt. Konsolidering i et valutapar kan gjøre det enklere å kjøpe ved bunner og selge ved topper. Det er viktig å følge med på kommende fundamentale nyheter. NZD/CHF er fortsatt bearish, og en nedgang til det første målet på 0.5425 er forventet om vi ikke får et brudd over triangelen. Når man analyserer markedet teknisk. Om det kommer denne uken, handler rett og slett om hvor store bevegelser som kommer. Det er relativt små tidligere candle tidligere.

Disclamer

Denne tekniske analysen er kun for informasjonsformål og bør ikke betraktes som finansiell rådgivning. Informasjonen og analysene som presenteres representerer ikke en oppfordring til kjøp eller salg av valutapar eller andre finansielle instrumenter. Investorer bør foreta sine egne undersøkelser eller konsultere en profesjonell finansiell rådgiver før de tar investeringsbeslutninger. Forfatteren av denne analysen tar ikke ansvar for eventuelle direkte eller indirekte tap som følge av beslutninger tatt basert på innholdet i denne analysen. Markedsforhold kan endre seg raskt, og tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display