BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin Analyse 7.05.2024

Bitcoin Analyse 7.05.2024

Bitcoin Analyse 7.05.2024. Analyse for uke 19. Store forventninger var knyttet til Bitcoin etter halveringen den 20. april. Det har imidlertid vist seg å gå rolig for seg, noe som var forventet sammenlignet med tidligere halveringer av kryptovalutaen. Men det er likevel bullish tendenser å se. Den største nedgangen i Bitcoin-prisen ser ut til å være over, og valutaen forbereder seg på å stige videre. Det kan likevel bli en rolig periode fremover denne uken, med mindre det dukker opp noen overraskende fundamentale nyheter, noe som er lite trolig. Det er også liten sannsynlighet for ytterligere nedgang. Det laveste prisen ser ut til å kunne gå, er 60 000 USD, men dette ser svært lite sannsynlig ut.

Bullish bearish candle

Bitcoin Analyse 7.05.2024-Bullish bearish candle - suport_valutaen
Bildet: Tradingview

Rolig

På dette bildet ser vi et månedlig chart, hvor hver candlestick representerer en måned. Det viser et stort bullish candle og et bearish candle. Forrige måned var det faktisk flere selgere enn kjøpere, noe vi kan se siden det bearish candle er lengre ned enn det bullish. Dette betyr imidlertid ikke at markedet har snudd. Bitcoin prøver nå å kjempe seg videre opp på det månedlige chartet. Vi er likevel avhengige av at Bitcoin bryter over 67 200 dollar for å få fart. Det er meget sjeldent at man ser en tredje candle nå like høyt for tredje gang på rad i et månedlig chart. Bitcoin er generelt veldig volatil, men erfaring viser at det er sjeldent at prisen går høyere enn 67 200 dollar. Prisen kan likevel holde seg i det området den er nå.

Doji Ukentlig chart

Bitcoin Analyse 7.05.2024-Doji_valutaen
Bildet Tradingview

Nøytral

Bitcoin viser nå en Doji-formasjon, noe som ikke nødvendigvis er et bullish tegn på at prisen vil snu, men heller indikerer at markedet er nøytralt. Bitcoin hadde fire bearish candles før denne, noe som kan tyde på en mulig vending. Den falt tidligere ned til 48 000 dollar forrige måned, men det er lite trolig at vi vil se en slik nedgang igjen. Så lenge Bitcoin holder seg over 63 000 dollar, anses den fortsatt som bullish.

Higher high

Bitcoin Analyse 7.05.2024-higher high- suport_valutaen
Bildet: Skjermdum tradingview

Ukentlig chart

Det har vært en liten nedgang, som skyldes at store investorer har realisert noe av profitten sin. Men dette ser ut til å være over. Bitcoin befinner seg nå i et solid støtteområde, rundt 63 441. Dette er et litt større område sammenlignet med tidligere topper. Man kan forvente at Bitcoin må overgå 72 000 dollar før valutaen virkelig tar av. Det første milepælen for denne kryptovalutaen er området rundt 63 441, som kan være et gunstig kjøpspunkt for ytterligere investeringer og større fortjeneste.

Skulle valutaen velge å falle, noe som virker lite sannsynlig, ligger grensen ved 59 000. En nedgang krever imidlertid svært negative fundamentale nyheter, noe som ikke er forventet. Flere og flere institusjoner begynner å investere i Bitcoin.

Kort oppsummert er Bitcoin generelt sett sterk og har en bullish tendens. Det kan derfor være et godt område å investere i nå.

Disclamer

Ansvarsfraskrivelse: Denne tekniske analysen er kun til informasjonsformål og skal ikke betraktes som finansiell rådgivning. Analyser og meninger i dette dokumentet er basert på data og modeller som kan være ufullstendige eller unøyaktige. Beslutninger basert på denne analysen tas på eget ansvar, og vi anbefaler at du konsulterer en profesjonell rådgiver før du foretar investeringer. Vi tar ikke ansvar for eventuelle direkte eller indirekte tap som kan oppstå som følge av bruk av informasjonen heri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display