Krypto Nyheter

VanEcks MarketVector lanserer Meme Coin-indeks for å spore DOGE WIF SHIB og andre

VanEcks MarketVector lanserer Meme Coin-indeks for å spore DOGE WIF SHIB og andre

VanEcks MarketVector lanserer Meme Coin-indeks for å spore DOGE WIF SHIB og andre. Som Dogecoin, Dogwifhat, Bonk, Pepe og Floki. De blir sett på som de seks største memecoinene. MarketVector, et datterselskap av den kjente amerikanske forvaltningsgiganten VanEck, har lansert MEMECOIN-indeksen. Den har vist imponerende resultater. Med en økning på 195 prosent det siste året og 137 prosent siden starten av 2024.

Denne indeksen har som mål å spore ytelsen til seks populære meme-mynter, som DOGE, SHIB og andre.

VanEck MEMECOIN-indeksen

Sporer de seks største meme-myntene, inkludert Shiba Inu, Dogecoin, Dogwifhat, Bonk, Pepe og Floki.

MarketVector, et datterselskap av den kjente amerikanske forvaltningsgiganten VanEck, har lansert MEMECOIN-indeksen. Den har vist imponerende resultater. Med en økning på 195 prosent det siste året og 137 prosent siden starten av 2024.

Denne indeksen har som mål å spore ytelsen til seks populære meme-mynter, som DOGE, SHIB og andre.

Mattew Sigel

Disse eiendelene er Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK), Pepe (PEPE) og Floki (FLOKI).

DOGE leder an og bidrar med 30,64 prosent. Til indeksens vekting, tett fulgt av SHIB med 28,01 prosent. Pepe (PEPE) er på 14,51 prosent. Dogwifhat (WIF) på 12,54 Prosent. Floki Inu (FLOKI) på 7,14 prosent, og til slutt BONK på 6,7 prosent.

Som et verktøy for institusjonelle og private investorer. Bruker indeksen en grense på 30 % på individuelle myntevekter for å sikre diversifisering og beskyttelse mot innflytelse fra en enkelt eiendel. Månedlige indeksvurderinger sikrer dens relevans og tilpasningsevne til det endrende markedet for meme-mynter.

For institusjonelle investorer tilbyr indeksen et strukturert inngangspunkt til et marked preget av volatilitet og spekulasjon. Ved å gi en samlet oversikt over de mest innflytelsesrike meme-myntene. Reduserer indeksen behovet for direkte eksponering mot enkeltaktiva, og gir en følelse av sikkerhet midt i usikkerheten.

Private investorer kan bruke indeksen til å vurdere sine favoritt meme-mynters relative ytelse og markedsandel. Noe som gir dem mulighet til å ta informerte investeringsbeslutninger.

Aksept

Meme-mynter Lanseringen av VanEcks MEMECOIN-indeks markerer en betydelig milepæl i hovedstrømsaksepten av meme-mynter innenfor kryptolandskapet. Noen medlemmer av krypto-samfunnet tok til X for å spekulere i at kattetematiske tokens snart kunne finne veien inn i indeksen.

Samtidig, i erkjennelsen av at meme-mynter er et fokuspunkt for spekulativ likviditet over hele verden. Har forvaltningsselskapet utstedt en ansvarsfraskrivelse som sier, «Myntene er ment for underholdningsformål.»

MEMECOIN-indeksen har allerede fanget oppmerksomheten med sin ytelse. Til tross for et mindre fall, har den økt med 195 prosent. Det siste året, og viser eksplosiv vekst og spekulativ interesse i dette unike segmentet av kryptomarkedet.

Justinsuntron

2049-arrangementet

Under Token 2049-arrangementet, ga Justin Sun, grunnleggeren av Tron og rådgiver for Huobi Global, sin vurdering av fenomenet med meme-mynter. I en refleksjon etter arrangementet bemerket Sun, «Meme-mynter kan virke uortodokse, men de understreker kraften til fellesskapet i krypto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display