Teknisk analyse

Bitcoin analyse Uke 20 2024

Bitcoin analyse Uke 20 2024

Bitcoin analyse Uke 20 2024. Kryptovalutaen Bitcoin har nylig gjennomgått en halvering. Dette har ført til en forventet korreksjon i prisen. Vurderer vi bevegelsene fremover, ser det ikke ut til at det kommer store bullish svingninger denne uken. Halveringens Påvirkning: Bitcoin halvering er en betydelig hendelse. Den reduserer belønningen som gruvearbeidere mottar for å validere transaksjoner. Dette kan ofte lede til volatilitet. Prisens Korreksjon: Etter halveringen har vi sett en korreksjon. En korreksjon var forventet og speiler tidligere trender. Det er en justering etter en stor hendelse. Korttidsutsikter: Det er lite sannsynlig med store bullish bevegelser denne uken. Men et sprang på noen tusen dollar kan skje.

Måndelig Chart

Bitcoin analyse Uke 20 2024 - Månedlig chart_valutaen
Bildet: Tradingview

Suportområdet

Bitcoin befinner seg i et stort område for både støtte og konsolidering. Vi ser at den har forsøkt å presse seg oppover, men har ikke helt lyktes ennå denne måneden. Måneden er imidlertid ikke over. Den viser høyere topper. Det er ikke overraskende at den trenger en liten pause, spesielt etter den store oppgangen tidligere. Året er heller ikke halvveis ennå. Fra et fundamentalt perspektiv, er det ikke ventet en stor oppgang før i juni. Det tekniske bildet reflekterer dette, i hvert fall foreløpig.

Bitcoin Ukentlig chart

Bitcoin analyse Uke 20 2024 -Ukentlig chart_valutaen
Bildet: Tradingview

Bearish uke

Her kommer det tydelig frem at Bitcoin hadde en bearish uke. Det positive er imidlertid at Bitcoins støtteområde har holdt godt. Likevel er det en markant bearish candle. Dette indikerer at det har vært mange selgere i bildet, mange som ikke har vært til stede på en stund. Det er liten grunn til å tro at dette området ikke vil holde videre. Det er også en bullish grønn candle. Dette forteller oss at Bitcoin gjorde et forsøk på å klatre oppover, uten å lykkes. Men det betyr på ingen måte at trenden generelt er bearish. Vi ser kun på en retracement på nåværende tidspunkt.

1 H Chart

Bitcoin analyse Uke 20 2024 -Daglig chart_valutaen
Bildet_ Tradingview

Suportområdet

Vi kan se at det var en liten nedadgående trend på 1-h chart, og at den nå befinner seg i støtteområdet. Det har også dannet seg en doji på 1-timers diagrammet. Det forventes en liten konsolidering. Det er likevel viktig å huske at Bitcoin er en volatil valuta, så store svingninger kan forventes. Men det betyr ikke at vi vil se en bullish oppadgående trend som varer ut året helt ennå.

Oppsummert

Her ser vi at Bitcoin-prisen har hatt en liten nedgang den siste uken. Støtteområdet holder fortsatt. For de som vurderer å HODL, er dette gode priser om man ønsker å kjøpe Bitcoin rimeligere, med tanke på den store oppgangen som er ventet. Det anbefales ikke på noen måte å shorte denne kryptovalutaen. Men et langsiktig kjøp kan være verdt å vurdere.

Disclamer

Denne tekniske analysen er kun for informasjonsformål og bør ikke betraktes som finansiell rådgivning. Informasjonen og analysene som presenteres representerer ikke en oppfordring til kjøp eller salg av valutapar eller andre finansielle instrumenter. Investorer bør foreta sine egne undersøkelser eller konsultere en profesjonell finansiell rådgiver før de tar investeringsbeslutninger. Forfatteren av denne analysen tar ikke ansvar for eventuelle direkte eller indirekte tap som følge av beslutninger tatt basert på innholdet i denne analysen. Markedsforhold kan endre seg raskt, og tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display