Hvem er

Hvem er Giancarlo Devasini

Hvem er Giancarlo Devasini

Hvem er Giancarlo Devasini. Giancarlo Devasini er finansdirektør (CFO) i Bitfinex, en kryptovalutabørs. Før han begynte i denne stillingen, grunnla han flere selskaper innen teknologi og distribusjonssektoren. Han var også opprinnelig plastikkirurg.

Tidlig liv

Giancarlo Devasini ble født i Torino i 1964. Han studerte medisin ved Universitetet i Milano, der han ble uteksaminert i 1990. Hans første karrierevei førte ham til å bli plastikkirurg. Han praktiserte i to år før han forlot bransjen i 1992 på grunn av misnøye med yrket. Til tross for tidlig suksess i feltet, uttrykte Devasini desillusjon, og beskrev sitt arbeid som «utnyttelse av en innfall.»

Karriere

I 1992 grunnla Giancarlo Point-G Srl. Et elektronikkdistribusjonsselskap som importerte datakomponenter fra Kina, Hong Kong og Taiwan, og distribuerte dem til ulike land i Europa.

I 1997 ble han grunnlegger av Solo SpA, et selskap som sorterte, vurderte og videresolgte produkter fra ledende DRAM-selskaper. Micron Technology og Taiwan Semiconductor. Etter suksessen med sitt selskap, ble Solo morselskapet til flere datterselskaper. Inkludert Compass Srl i 1999, Alcosto SpA i 2000, Freshbit SpA i 2002, og Acme SpA i 2004. Dette konsernet vokste i størrelse, men ble solgt etter finanskrisen i 2008.

Blockchain-karriere

I 2012 gikk han inn i blockchain-verdenen etter å ha oppdaget kryptovalutaer. Først ved å tilby DVDer og CDer for Bitcoin på et populært forum. Kort tid etter, mot slutten av 2012, møtte Giancarlo Raphael Nicolle og bestemte seg for å bli med i Bitfinex, en kryptovalutabørs grunnlagt i 2012. I begynnelsen var han en partner, og nettverket med innflytelsesrike personer i bransjen, samt banker. For øyeblikket er han CFO i Bitfinex og er ansvarlig for å lede handels- og risikostyringsoperasjoner.

Om Giancarlo Devasini

KategoriInformasjon
StillingFinansdirektør (CFO)
SelskapTether
RolleSannsynligvis største aksjonær
Antall mynter mintetOver 100 milliarder Tether-token
Profitt 20236,2 milliarder dollar. Fra renter på kundenes sikkerhet
EierandelAnslått 47% i Tether
VerdivurderingVurdert av Forbes ved gjennomsnittlige P/E multipler fra offentlig handelte mid-tier banker og forvaltere
Forbes-liste#266 Billionaires (2024)
Alder60
FormueskildeKryptovaluta, «selvgjort»Self made»
BostedRoquebrune-Cap-Martin, Frankrike
StatsborgerskapItalia
X (Twitter)@GiancarloDevas1
Kildet: Forbes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *