DRA Investor

Analyse NZDCHF For Uke 24 2024

Analyse NZDCHF For Uke 24 2024

Analyse NZDCHF For Uke 24 2024. For DRA Investor-botten. Dette valutaparet har hatt en god oppgang, men har nå møtt et støtteområde som også er et motstandsområde. Det ser nå ut til å bryte ned bearish og ser ut til å nå et konsolideringsområde.

Månedlig Chart

Analyse NZDCHF For Uke 24 2024 - Månedlig chart
Bildet: Skjermbildet Vantage MT4

Som det fremkommer av charten, ser vi klart og tydelig at dette valutaparet har snudd litt bearish. Får vi en bearish søyle som går over halvparten av den bullishe søylen fra forrige måned, kan det være en bekreftelse på videre nedgang eller en kommende konsolidering i første omgang.

Ukentlig Chart

På ukentlig chart ser vi at den har nådd over halvparten av forrige uke. Dette kan tyde på en videre nedgang. Det er allikevel et støtteområde som den hviler på, med et stort bearish candle. Her må man vente og se hvordan dette valutaparet åpner. Men et brudd gjennom støtteområdet tyder på en videre nedgang, som kan ende i konsolidering mellom 0,54699 og 0,51470.

Daglig Chart

På denne daglige chart kommer det tydeligere frem. Man må rett og slett vente og se om støtteområdet holder. Holder det, kan det ventes en opptur til 0,5490-området som første take profit, og deretter til 0,57715 og 0,55715 som take profit 2. En oppgang over 0,56155 vil føre til en høyere oppgang. Dette forventes ikke denne uken, med mindre det kommer store fundamentale nyheter som kan drive prisen opp. Alternativet er som nevnt en videre nedgang til en konsolidering.

4 H Chart

Analyse NZDCHF For Uke 24 2024 - 4 H Chartt_valutaen

Dette kommer enda tydeligere frem på 1-timers chart. Det er allikevel viktig å se etter spesifikke kjøpssignaler før man bestemmer seg for en retning.

1 H Chart

Analyse NZDCHF For Uke 24 2024 - 1 H Chartt_valutaen

Det er litt større motstand som kommer frem på 1-timers chart. Støtteområdet ligger fortsatt på 0,54699, men det er noen motstandsområder som den må trenge seg gjennom: 0,54869, 0,5506 og 0,55264. Dette er områder som bør sees på som take profit. Om støtteområdet ikke holder, er konsolidering det neste steget for NZDCHF.

Oppsummert

NZDCHF, ligger i et briste eller bære området. Den avsluttet forrige uke bearish. Det blir spennende å se hvordan dette valutaparet åpner. Siden markedet har en tendens å komme tilbake til tidligere nivåer. Er det uansett ikke umulig å se en reatrace opp. Før den bestemmer seg for en retning. Det vises at suporområdet har holdt. Får den et brudd igjennom suport kan man som nevnt forvente en kosnolidering. Noe som gjør at man kan kjøpe å selge i konsolideringsområdet. Man må bare vente å se. Kjøp på bestemte kjøpsignal. Går den ned i konsolideringsområdet. Bør man slik det ser ut nå, vente til den har fått stabilisert seg, for en god konsolidering. Det er med andre ord, ikke lett å se en bestemt retning i skrivende stund. Men vente å se når markedet åpner. Hvilket av alternativene det velger. Siden det er soppas store bearish candle, viser den at det var mange selgere inne i bildet før ukeslutt. Her må man følge ekstra nøye med på de fundamentale nyhetene som kommer ut, iløpet av uken.

Disclaimer

NZDCHF ligger i et briste eller bære-område. Den avsluttet forrige uke bearish. Det blir spennende å se hvordan dette valutaparet åpner. Siden markedet har en tendens til å komme tilbake til tidligere nivåer, er det ikke umulig å se en retrace opp før den bestemmer seg for en retning. Det vises at støtteområdet har holdt. Får den et brudd gjennom støtte, kan man som nevnt forvente en konsolidering, noe som gjør at man kan kjøpe og selge i konsolideringsområdet. Man må bare vente og se. Kjøp på bestemte kjøpssignaler. Går den ned i konsolideringsområdet, bør man, slik det ser ut nå, vente til den har stabilisert seg for en god konsolidering. Det er med andre ord ikke lett å se en bestemt retning i skrivende stund. Men vent og se når markedet åpner hvilket av alternativene det velger. Siden det er et såpass stort bearish candle, viser det at det var mange selgere inne i bildet før ukeslutt. Her må man følge ekstra nøye med på de fundamentale nyhetene som kommer ut i løpet av uken


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display