Krypto Nyheter

Historien gjentar seg

Historien gjentar seg

Historien gjentar seg selv, og du kan være en del av den. Man kan lese, om mennesker som enten hadde flaks, eller forstod det. De som såg mulighetene i 2009, å kjøpte Bitcoin for noen få hundre dollar, til og med kroner. En av de var blant annet nordmannen Kristoffer Koch. Han ble mangemillionær på et kjøpt han hadde glemt, også flere andre har lignende historier. Og nå kan det skje igjen.

Økning og sjangse

Bitcoin økte, og økte og økte. Mange har sikkert tenkt og var på vei til og gjøre det samme. Men det ble ikke gjort, nå må det sies at det er mye lettere og handle bitcoin i dag en det var den gangen, og ikke alle forstod blockhain teknologi. Eller fant det for komplisert og handle. Man måtte flytte pengene, både to og tre ganger. Først inn på en børs, så opprette wallet, og så inn på en ekstern wallet for og holde de trygge.

I motsetning til nå, hvor alt man trenger er et visa kort og en kryptovennlig bank. Vips, så har du bitcoin, eller annen kryptovaluta.

Tilbake til historien. Historien gjentar seg selv med jevne mellomrom. Nå er den her igjen, for det å kjøpe bitcoin nå. Kan for mange virke dyrt. Det koster 30 000 dollar for en bitcoin. Men man trenger ikke en hel bitcoin for og bli med på dette. Man kan sette inn det man har, men selvfølgelig ikke mer en  man er villig og har råd til og tape.

Rekordlav

Nå er Bitcoin rekordlav, den var nede på 24 000 tallet. Og det er ikke sikkert vi noen gang kommer til og se igjen så lave priser på bitcoin, i hvertfall ikke vist de beste optimistene har rett. Ikke de moderate heller.

Investerer man i bitcoin nå, og den går til 60 000 dollar, har man alle rede en en dobling av pengene sine. Det er grei avkastning, det er selvfølgelig umulig og si hvor lang tid dette kommer til og ta. Men det ser ut som, om den er på vei til og starte sitt bull-run nå. Den begynner i hvertfall og nærme seg slutten av konsolideringsfase.

Etter det så er absolutt alt mulig, den kommer nok ikke til og flyge rett opp til 100 000 dollar. Men mulighetene ligger absolutt til rette for at den kommer til og nå de høydene.

En million

Som nevnt tidligere så har noen spådd den til en million i løpet av 2030, og det er en profilert investor ved navnet Cathie Wood som har gjort. Slike prognoser er selvfølgelig kun spekulative, og trenger en enorm market cap. Men også antallet bitcoin blir mindre, for hver dag. Selv om det tar en stund før alt er minet opp og nådd 21 millioner coins. Det skjer ikke i vår levetid.

Om den blir verdt

Men når man ser på bitcoin, og om den blir verdt 500 000 dollar. Skal man da sitte og ergre seg over og si: «jeg skulle kjøpt bitcoin i juni 2023. Vel, muligheten er der. Det har aldri vært enklere, kryptovaluta har aldri vært mer på fremmasj. Og ingenting er er sikrere at krypto og den som valuta er kommet for og bli. Bitcoin er en hard konkurrent og slå og slåss mot for de andre valutaene. Man skal selvfølgelig aldri si aldri, men bitcoin er selve moderskipet i dette markedet. Den nærmeste konkurrenten er etherum (ETH). Men til og med den har et godt stykke igjen. Men at etherum, kan være et alternativ nummer to. Ja det er det nok. Når bitcoin går opp, har de andre kryptovalutaene en tendens til og følge etter.  

Investeringselskaper

Flere og flere investeringselskaper sikter og mot bitcoin, og ser på muligheten. Nå blir det enten eller, om man skal benytte seg av muligheten.

Det har uansett aldri vært lettere og kjøpe btc. Take it or leave it. Men et bull run er på vei, og de prisene vi ser nå, kan være historie. En historie vil aldri ser igjen.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, innvolverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

One thought on “Historien gjentar seg

  • Jan Vidar Morewood

    To the moon🚀😁

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *