Krypto Nyheter

Myndighetene i Canada, vil ha nasjonal krypto strategi

Det er ikke alle land som er negative til krypto, myndighetene i Canada er et av laddene som er mulighetene i kryptomarkedet og det som ligger rundt kryptovaluta. De ser på det som et langsiktig godt potensielt markedet.

Canadas kryptopolitikk

Canadas kryptopolitikk, har vært ganske streng, og de har hatt stramme tøyler når det gjelder kollapsen til FTX, samt de utfordringene Coinbase nå har med SEX i USA.

Komite

Det er en komite i Canada, som etterlyser myndighetene til og lage en god og langsiktig strategi for krypto og den fremtidige utviklingen inen krypto, kryptovaluta og Blockchain teknologi.

Det er kjent etter at det som kalles «Policy recommendations» i Canada, har blitt sendt inn.

Det er ikke bare et vilt forslag, men en stor utgreiing hvordan blockchain kan være med på og bidra positivt i Canada. Der har de tatt med blant annet Mining og Mining farms. Der de skriver selv at de har en stor fordel i markedet, siden de har god tilgang på ren og miljøvennlig energi. Se skjermbildet nedenfor.

Mining

De har og tatt med, at de kan bruke overskudds energien deres, som ellers har kommet til og gått til spille til og mine kryptovaluta.

Krypto-Selskaper

Det er og foreslått, at det bør settes opp reguleringer som gjør det lettere for krypto-selskaper og etablere seg i Canada. Da tenkt på Blockchain firma som spesialiserer seg på Mining, og legge tilrette for at de skal få ta del i banktjenestene i Canada. Da vil det og bli lettere for myndighetene i Canada og lage en skattereform, og bli mer oversiktlig for de.

Kriminalitet

De henviser til at dette og kan være med på og gjøre krypto sikrere. Det er mye scam, ute der og mange mennesker er sårbare. Det og ta del i kryptomarkedet selv, nasjonalt. Kan være et forbyggende tiltak.

Ta del i industrien

Det er ikke alle som er like optimistiske til denne industrien blant de folkevalgte i Canada, men som rapporten og forslaget sier. Så kan dette hindre og begrense hvitvasking av penger, terrorisme. Derfor bør myndighetene i Canada ta del i denne industrien for og få en bedre forståelse og en rask utvikling i denne sektoren. De bør ha egne reguleringer i dette markedet, som beskytter forbrukeren og ikke hindrer inovasjonen unødvendig.

Positivt

Det er i vert fall positivt at det nå begynner og nå frem mer og mer, over hele verden. Ikke bare Hong Kong, men Canada er og på fremmarsj, her nå. De ligger noen hestehoder bak.

Når myndigheten sier ja til dette, så er det allikevel en fare for at det blir mer regulert. Noe som igjen kan være både positivt og negativt. For de kryptbørsen som alle rede eksisterer, kan det da være begynnelsen på at Canada får sin egen nasjonale kryptobørs. Det er positivt for myndighetene og kunne ha det meste under en paraply.

Dette ligger nok veldig langt frem i tid, det skal mye til fra skriveblokken til handling. Og bare da vil det nok ta lang tid og sette det i praksis.

Dette viser bare at det er flere og flere som ikke bare er positive til det, men også ser mulighetene og hvordan det kan være med på å bidra positivt til et land. Når det gjelder arbeidsplasser og inntekt, da med tanke på og skattlegge det som de da tillater. Noe som i og seg kan være korrekt, når de går ut og vil stille til rådighet energien landet har.

I motsetning til Norge, og norske myndigheter som vurderer tiltakt imot miningfarmer i følge en artikkel i e24

Hvor daværende Kommunal- og moderniseringsminister Bjørn Arild Gram, ikke ser potensialet i det. Og mener det ikke skaper verdier, og ikke bidrar positivt til det grønne skiftet.

Todelt

Det er med andre ord todelt, men man kan allikevel se små tegn. Litt etter litt at det er kommet for og bli, og det er moro å lese hvor de forskjellige landene. Eller enkelte i de forskjellige landene, er vel bedre og si. Ser muligheten og positiviteten i krypto.

One thought on “Myndighetene i Canada, vil ha nasjonal krypto strategi

  • Jan Vidar Morewood

    De første domino brikkene har falt🚀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display