Krypto Nyheter

Over 63 prosent av institusjonelle investorer er positive til krypto

Over 63 prosent

Utsiktene er positive for krypto, det mener også de institusjonelle investorene. En undersøkelse som er gjort av Binance Research, gir en god statistikk for krypto. Investorene er positive til krypto utover de neste 12 kommende månedene.

Undersøkelsen omfattet også hva de mente om utviklingen i kryptomarkedet over det neste tiåret. Der svarte hele 88 prosent at de var positive til krypto og Blockchain teknologien.

Investorene har økt beholdningen sin, og 50 prosent av investorene sier de skal øke investeringene og få en større beholdning når det gjelder krypto.

Du kan se hele rapporten til Binance ved og følge denne linken: Institutional Crypto Outlokk

Potensialet

Det er et potensiale som blir lagt merke til, det er enda de som prøver og kvele utviklingen i krypto. Men pengene går dit, pengene kan tjenes. Er det ikke penger i en industri, og er den ikke lønnsom blir det heller ikke investert i den.

Det samme gjelder krypto, investorene har tjent penger av en god grunn. Det er at de vet hva det er verdt og satse på. Når så mange som 80 prosent, har et positivt syn på kryptovaluta over de neste tiårene bør man kanskje se litt nærmere på hva de sier. Rettere sagt, prøve og forstå hva de sier, når det gjelder mulighetene som ligger foran oss.

Som rapporten sier, så er mye av grunnen til dette er at tilgjengeligheten er lettere å det er mulig og bruke den i den «virkelige» verden. Den digitale er jo den virkelige verden, men at man kan handle og bruke krypto som vanlige penger gjør at etterspørselen vil bli større og større. Noe som gjør at det er verdt og sette pengene i dette markedet.

Positive nyheter Juni

Det lønner seg og se på alle positive nyhetene som har blitt kjent, og kommet frem iløpet av første halvdel av sommeren.

Hong Kong, har gått offentlig ut og sagt, at de har begynt og oppfordre bankene for at de skal legge til rette for de som vil etablere seg innen krypto. Og skape noe når det gjelder Blcockhain teknologi, og ikke være til noe hinder.

Powel, har begynt og anerkjent krypto. Selv om at han mener verden ikke har trengt bitcoin, om dollaren har vært digital. Så er dette starten på at den blir akseptert.

Cathie Wood, spår en Bitcoin pris på over en million dollar til 2030. Om det skjer eller ikke, så er i vertfall dette en positiv nyhet, som kommer i fra de som har å kan og forvalte penger. Store penger.

Michael Saylor, sier at Bitcoin er den nye Bitcoin. Denne oppgangen er ikke like stor som mange andre analytikere, men den er uansett positiv.

Canada, kommer med forslag for satsing på Blockchain teknologi.

Bull Run

Det blir og sagt, også av undertegnede at vi er i starten av et bul run. Nå handler det om man, tror på teknologien eller ikke forstår den. Alt som er nytt er nytt, og det som er nytt er at det er snart flere som snakker positivt om bitcoin en de som snakker negativt.

Fremtiden får uansett vise hva som er sant, hvem som har gjort det riktige.

One thought on “Over 63 prosent av institusjonelle investorer er positive til krypto

  • Jan Vidar Morewood

    Meget lovende at så mange store investorer, endelig ser hvor vi er på vei!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display