Krypto NyheterKryptovaluta

Bitfinex i partnerskap med Synonym

Bitfinex i partnerskap med Synonym

Bitfinex i partnerskap med Synonym. Kryptobørsen, Bitfinex. Har kunngjort et partnerskap med Synonym for å introdusere en ny funksjon som gir kunder tilgang til Bitcoin Lightning Network. Denne samarbeidsavtalen gir brukerne mulighet til å kjøpe Lightning Network-tilkoblinger for øyeblikkelige innskudd, uttak og betalinger gjennom Synonyms Blocktank-plattform.

Pressemelding

I følge en pressemelding, vil Bitfinex-kunder. Som bruker Lightning-noder nå kunne koble seg til Blocktank-noden direkte innenfor Bitfinex-plattformen. Dette forenkler tidligere komplekse prosesser der kunder måtte utføre flere trinn. Inkludert å ta ut saldoen til noden, håndtere intrikate metrikker og manuelt åpne en kanal for å bruke Lightning Network. Blocktank-plattformen, drevet av Synonym. Eliminerer disse utfordringene og gir brukere enkel tilgang til betydelig mottakskapasitet.

Mest betydningsfulle Lightning-nodene

Bitfinex fremhever at de allerede driver noen av de mest betydningsfulle Lightning-nodene. Med over 12 000 behandlede transaksjoner og en gjennomsnittlig månedlig likviditet på nesten 680 BTC. Dette skrittet markerer en forbedring av tilgjengeligheten og bekvemmeligheten innen Bitfinex-økosystemet. Og styrker deres rolle som en pioner innen digitale eiendomstransaksjoner. Du kan besøke hjemmesiden, til Bitfinex her.

De første børsene som integrerte Lightning Network

Det er verdt å merke seg at Bitfinex var blant de første børsene. Som integrerte Lightning Network i 2019, og de introduserte støtte for LN-innskudd på mobilappen noen måneder senere. Paolo Ardoino, teknologisjef i Bitfinex. Kommenterte partnerskapet og uttalte at dette samarbeidet med Synonym markerer starten på en ny æra med lynraske transaksjoner, og styrker Bitfinex som en innovatør innen digital eiendomshandel.

Bitfinex motstår angrep Sammenarbeidet med Synonym ble kunngjort dagen etter at Bitfinex effektivt hindret et angrep.

Paolo Ardoino

Ifølge Paolo Ardoino forsøkte noen å angripe Bitfinex ved hjelp av en metode kalt «Partial Payments Exploit.» Angriperen antok feilaktig at børsen hadde feil konfigurert programvaren sin for å håndtere delvise betalinger.

Hvis angrepet hadde vært vellykket, kunne det ha hatt alvorlige konsekvenser for Ripple og XRP. Bitfinex forsikret imidlertid om at de korrekt hadde konfigurert systemene sine for å tolke feltet for det mottatte beløpet.

Partnerskapet

I partnerskapet med Synonym har Bitfinex markert seg som en innovatør, tilbyr brukerne direkte tilgang til Lightning Network gjennom Blocktank-plattformen. Dette forenkler prosesser, styrker deres rolle som pioner. Og med over 12 000 transaksjoner og betydelig likviditet, befester Bitfinex sin posisjon som en ledende aktør. Dette samarbeidet, kunngjort etter en vellykket motstand mot et angrep, bekrefter Bitfinex som en pålitelig kraft i den digitale eiendomsverdenen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *