Lifestyle

Leie privatfly betal med Bitcoin

Leie privatfly betal med Bitcoin

Leie privatfly betal med Bitcoin. Bitcoin kjenner ingen landegrenser, og dette åpner døren for en bredere global kundebase. De som eier Bitcoin over hele verden kan enkelt benytte seg av denne betalingsmetoden for å nyte luksusen av privatflyreise, uten å bekymre seg for valutaveksling eller andre begrensninger.

Utforske Muligheten

Å leie et privatfly er ikke lenger forbeholdt de tradisjonelt velstående. Med Bitcoin som betalingsmiddel, åpner det seg nye dører for de som har investert i kryptovaluta. Ønsker du å kombinere bekvemmelighet, luksus og romantikk? Spar tid og opplev en uforglemmelig reise ved å leie et privatfly med din bedre halvdel, alt betalt med Bitcoin.

Denne artikkelen vil veilede deg gjennom hvordan du kan gjøre drømmen om å fly med stil til virkelighet ved å bruke Bitcoin for å betale for privatflytjenester.

Fordeler ved Bruk av Bitcoin

Spar Tid med Privatfly:

 1. Hurtig Boarding: Unngå lange køer og ventetider. Med privatfly kan du raskt gå om bord og starte eventyret ditt.
 2. Fleksible Rutetider: Tilpass reiseruten etter dine behov. Privatfly gir deg friheten til å velge når du vil reise.
 3. Direkte Til Destinasjonen: Spar tid på mellomlandinger. Privatfly gir deg muligheten til å fly direkte til din ønskede destinasjon.

Luksuriøs Romantikk:

 1. Eksklusivitet: Opplev privatlivet i luksuriøse omgivelser. Privatfly gir deg og din kjære en eksklusiv opplevelse.
 2. Førsteklasses Service: Nyt førsteklasses service ombord. Personalet er dedikert til å gi dere en minneverdig reise.
 3. Bespisning: Velg gourmetmåltider som passer dine smaker. Gjør turen enda mer spesiell med deilig mat og drikke.

Betal Med Bitcoin:

 1. Anonymitet og Sikkerhet: Bitcoin gir ekstra sikkerhet og anonymitet ved transaksjoner. Gjør betalingen din uten bekymringer.
 2. Internasjonal Tilgjengelighet: Bitcoin er globalt akseptert, slik at du kan reise uten valutaveksling eller internasjonale gebyrer.
 3. Enkel Transaksjon: Velg din ønskede privatflytjeneste, angi Bitcoin som betalingsmetode, og fullfør transaksjonen raskt og enkelt.

Gjør Drømmen Til Virkelighet:

 1. Velg Destinasjonen: Diskuter med din bedre halvdel og velg en romantisk destinasjon dere begge drømmer om.
 2. Utforsk Flyalternativene: Se gjennom tilgjengelige privatflytjenester og velg det som passer best for deres behov.
 3. Betal med Bitcoin: Velg Bitcoin som betalingsmetode, og gjennomfør transaksjonen for å sikre deres private flyreise.

Selskaper som Tilbyr Tjenesten

Fristes du av tanken på en flyreise med et privatfly? Du har blitt «krypto millionær»? Noe som betyr at du kan ha, midlene i kryptovaluta og lurer på hvor du skal begynne? Her får du noen alternativer. Flere luksusflyselskaper har begynt å akseptere Bitcoin, samt andre kryptovalutaer, som betaling for sine tjenester. Noen av disse inkluderer:

PrivateFly

Dette selskapet gir deg muligheten til å leie et privatfly og betale med Bitcoin. De har et enkelt og brukervennlig grensesnitt som gjør prosessen smidig. PrivateFly er en online plattform og et flymeglerfirma som spesialiserer seg på å tilby privatflytjenester. Selskapet ble grunnlagt i 2008 og har hovedkvarter i Storbritannia. Deres tjenester gir en enkel og brukervennlig plattform for de som ønsker å leie private fly for forretningsreiser, ferier eller spesielle anledninger.

Hentet i fra deres egen nettisde:

Når og hvorfor begynte PrivateFly å akseptere Bitcoin for private flyreiser? PrivateFly var det første globale private jet-selskapet som aksepterte betaling i Bitcoin, da vi begynte med det i januar 2014.

Vi begynte å akseptere betaling i Bitcoin som svar på etterspørsel fra kunder, på et tidspunkt da interessen for kryptovalutaen økte. Og ettersom vårt pågående mål er å gjøre bestilling av privatfly så sømløs som mulig, var det en logisk tillegg til våre betalingsalternativer.

Card fra PrivateFly

Et Card fra PrivateFly gir medlemmene garantert og prioritetstilgang til deres foretrukne flykategori, med faste timepriser, mulighet for booking med kort varsel og avbestillingsvilkår, samt døgnåpen service via en dedikert personlig kontosjef. Medlemskapet i Jet Card kan betales med Bitcoin via BitPay, med betalingen deretter konvertert til euro, pund eller dollar.

Andre kryptobetalinger Vi kan også akseptere betaling i andre kryptovalutaer, inkludert Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) og 4 USD-stabiliserte kryptovalutaer (GUSD, USDC, PAX og BUSD). Hvis du ønsker å betale med en annen kryptovaluta, vennligst ta kontakt med teamet vårt for å sjekke priser.

Skjermbildet i fra Forsiden til Privatfly

Leie privatfly betal med Bitcoin_valutaen

Jetsetter: Jetsetter tilbyr også privatflytjenester og godtar Bitcoin som betaling. De har et bredt utvalg av flyalternativer for å imøtekomme ulike behov.

Jet Card fra PrivateFly gir medlemmene garantert og prioritetstilgang til deres foretrukne flykategori, med faste timepriser, mulighet for booking med kort varsel og avbestillingsvilkår, samt døgnåpen service via en dedikert personlig kontosjef. Medlemskapet i Jet Card kan betales med Bitcoin via BitPay, med betalingen deretter konvertert til euro, pund eller dollar.

Skjermbildet i fra nettsiden til Jetsetter

Leie privatfly betal med Bitcoin -Jetsetter_valutaen

Andre kryptobetalinger

kan også akseptere betaling i andre kryptovalutaer, inkludert Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) og 4 USD-stabiliserte kryptovalutaer (GUSD, USDC, PAX og BUSD). Hvis du ønsker å betale med en annen kryptovaluta, kan det være muligheter for det, men da må du kontakte de på forhånd.

PrivateFly å akseptere betalinger i Bitcoin via BitPay i januar 2014.

Flere tilbydere

Det finnes flere tilbydere på markedet, så det må bemerkes at dette er bare to eksempler på hvilken formidler du kan bruke, om du ønsker å leie et privatfly, der betalingen. Skal gjennomføres i kryptovaluta.

Hvordan betale med kryptovaluta


Hvis du har midler til å leie et privatfly og betale med kryptovaluta, er det ikke noe «hokus pokus». Alt gjøres som en vanlig bestilling, bortsett fra at du bruker din egen kryptowallet i stedet for kredittkort eller andre vanlige betalingsløsninger.

Slik Gjennomfører du Transaksjonen

 1. Velg Flyalternativet: Utforsk de tilgjengelige privatflyalternativene hos det valgte selskapet.
 2. Angi Betalingsinformasjon: Under betalingsseksjonen, velg Bitcoin som betalingsmetode. Du vil motta en Bitcoin-adresse for overføring.
 3. Foreta Transaksjonen: Bruk din Bitcoin-lommebok til å sende det nødvendige beløpet til den angitte adressen.
 4. Bekreftelse: Etter vellykket overføring, vil du motta en bekreftelse fra selskapet, og reservasjonen din vil bli fullført.

Oppsummert

Å betale for privatflytjenester med Bitcoin gir en unik mulighet til å bruke kryptovalutaen på en praktisk og eksklusiv måte. Utforsk de tilgjengelige alternativene, velg din drømmeopplevelse, og la Bitcoin åpne dørene til luksusreiser med stil. Fly høyt og betal med den digitale valutaen som har revolusjonert økonomien.

Velg luksus, spar tid og nyt romantikk med en privatflyreise betalt med Bitcoin. Gjør drømmen til virkelighet og skap minner som vil vare livet ut. Ta det første steget mot en unik opplevelse med din bedre halvdel, reis privat, reis i stil, spar tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *