BitcoinKrypto Nyheter

Bitcoin har droppet til 64 000 dollar

Bitcoin har droppet til 64 000 dollar

Bitcoin har droppet til 64 000 dollar. Da betydelige utstrømninger fra Grayscale GBTC fortsetter. For første gang siden slutten av januar opplever U.S.-noterte spot Bitcoin ETF-er en uke med netto uttak. Midt i en bredere nedgang i kryptomarkedet, falt Bitcoin under 63 000 dollar i den tidlige amerikanske økten på fredag. Galaxy CEO Mike Novogratz nevnte på Bitcoin Investor Day-konferansen at gjenopprettingen av bitcoin til 73 000 dollar vil kreve litt tid. Analytikere fra Coinbase spår at når salget av GBTC avtar, vil ETF-innganger gjenopptas, støttet av gunstige makroøkonomiske forhold.
Krypto markedets volatilitet på fredag, med bitcoin (BTC) som opplevde en kraftig nedgang til under 63,000 dollar. Ifra det tidligere nivået, som var på 67,000 dollar, området. Bare noen få timer tidligere. Den har siden beskjedent hentet seg inn til sin nåværende pris på 64,000 dollar. Noe som reflekterer en nedgang på 3.7 prosent de siste 24 timene.

Bitcoin Chart

Skjermdump Tradingview

Påvirket det bredere markedet

Denne nedgangen påvirket det bredere markedet, som tydeliggjøres av den 4.4 prosent reduksjonen. I CoinDesk 20 Index i samme periode, med Solana’s token (SOL), et ledende lag-1 nettverk, som opplevde en nedgang på mer enn 10 prosent. På ett tidspunkt. Bitcoin har stått overfor en nedgang i over en uke, og har trukket seg skarpt tilbake fra sitt nylige rekordhøye over 73,000 dollar. Noe som fører kryptoaktiva inn i en korreksjonsfase. Til tross for en lovende 10 prosent økning på onsdag etter en dovish holdning fra Federal Reserve, har påfølgende prisbevegelser indikert en tregere korreksjon.


«Det vil ta litt tid før vi når den 73,000 dollar igjen.» sa Mike Novogratz. Administrerende direktør for digitale investeringsfirmaet Galaxy Digital, under en paneldebatt på Bitcoin Investor Day i New York fredag morgen. Dette er noe Valutaen, synes er en merkelig uttalelse. Det er ingen som kan forutsi tiden det tar. Den kommende bitcoin halveringer, og BTC etfene har sin innvirkning på dette.

U.S.-noterte spot-bitcoin-ETF-er

Den svake prisen kommer samtidig som U.S.-noterte spot-bitcoin-ETF-er. Har lidd under det som nå er fire påfølgende dager med netto negative midler. For å være sikker, ser nesten alle fondene fortsatt tilstrømninger, men hver dag denne uken. Har de ikke vært nær nok til å oppveie massive MIdler fra Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). På torsdag så GBTC 359 millioner dollar i som gikk ut. Noe som førte til 94 millioner dollar i utstrømninger for hele fondsgruppen. Data samlet inn av BitMEX Research viser at Fidelity’s Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) fikk den laveste daglige tilstrømningen i sin historie.

Så langt gjennom uken har spot ETF-ene registrert over 830 millioner dollar i utstrømninger, og er på vei til å gjennomgå sin andre negative uke siden slutten av januar da BTC korrigerte til 39,000 dollar.

Lovende økning

For en lovende økning tidligere på uken, har kryptovalutamarkedet fortsatt å svinge med uforutsigbarhet. Mens Bitcoin har møtt motgang, er det viktig å huske på. At denne typen korreksjoner er en naturlig del av kryptovalutamarkedets syklus. Analytikere peker på gunstige makroøkonomiske forhold som en mulig støtte for en fremtidig opptur. Og investorer holder et våkent øye med utviklingen. Som med enhver volatil markedsbevegelse, er det nøkkelen å opprettholde et langsiktig perspektiv. Og vurdere de underliggende faktorene som driver denne spennende, men uforutsigbare industrien. Med det sagt, kan det være lurt å forberede seg på ytterligere svingninger mens markedet søker sin balanse og Bitcoin forbereder seg på å ta sitt neste skritt.

Året er fortsatt ungt, men det virker som om kryptomarkedet ikke har fått sin årlige oppsving ennå. Optimismen er høy, spesielt blant investorer som Michael Saylor og Cathie Wood. Begge har uttrykt positivitet og støtte til Bitcoin, og har også selv investert betydelige summer i kryptovalutaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *