Kryptovaluta

De beste alternativene til Shiba Inu

De beste alternativene til Shiba Inu

De beste alternativene til Shiba Inu. Shiba Inu (SHIB) er en av de mest populære meme-myntene både i kryptoverdenen og i mainstream.Det er den nest største meme-mynten etter markedsverdi, kun bak den kjære Dogecoin (DOGE). Da dette segmentet av markedet fortsetter å utvide seg med en strøm av stadig nye deltakere. Er det verdt å se på noen av de best kjente alternativene til SHIB.

Denne oppgaven er utfordrende fordi meme-myntmarkedet er fylt med hundrevis av tokens som kanskje ikke har noe formål utenom underholdning/spekulasjon. Imidlertid har noen av disse en sterk brukerbase eller planer om å bli et knutepunkt for Web3-prosjekter. Noe som gir meme-mynter en grad av nytteverdi for brukere og handelsmenn på desentraliserte applikasjoner (dApps).

Vurderingen om de mest populære meme-myntene for 2024. Er basert på flere faktorer. som veikart, nytteverdi eller bare den rene styrken i deres samfunn.

Merk. Denne artikkelen er ikke er ment å gi økonomisk rådgivning. Å investere i kryptovalutaer, spesielt meme-mynter, innebærer potensielle risikoer på grunn av deres iboende volatilitet. Gjør alltid dine egne undersøkelser og consulter en profesjonell før du investerer noen av dine egne penger. Å investere i krypto innebærer betydelige risikoer for økonomiske tap.

Dogwifhat (WIF)

WIF er den første hunde-tematiske Solana-meme-mynten. Den fikk oppmerksomhet fra altcoin-handlere og drev meme-mynt-narrativet på Solana.

Som navnet antyder, har mynten en hund iført en rosa hatt. Den har enkle tokenomikk, og verdien, som andre internettdrevne meme-mynter, drives av samfunnet og den store følgerskaren.

Dens suksess inspirerte lignende meme-mynter på Solana.

WIF har ingen nytteverdi. Nettsiden beskriver den som «bare en hund med en hatt.» Det har imidlertid ikke hindret handelsmenn fra å pumpe prisen til nye høyder og gjøre den til en av de best presterende meme-myntene i 2024.

Til tross for mangelen på nytteverdi har WIF en sterk brukerbase. Selv tokenholdere startet en innsamlingskampanje for å få ikonet for dogwifhat på Sphere, en populær underholdningsarena i Las Vegas.

WIF Chart

De beste alternativene til Shiba Inu
Bildet: Coinmarketcap

Fakta om WIF

Per mars 2024: Nytteverdi: ingen klar nytteverdi. Ingen veikart, ingen brennemekanisme og ingen DeFi. Det er bare for underholdning.

Tokenomikk:

Maksimalt tilbud: 998 millioner Totalt tilbud: 998 millioner Sirkulerende tilbud: 998 millioner Markedsverdi: 2,6 milliarder dollar

Bonk (BONK)

Den adopterer også en Shiba Inu som maskot og ikon.I motsetning til andre meme-mynter, valgte BONK en samfunnsorientert tilnærming under lanseringen i desember 2022 i stedet for å velge en initial mynttilbud (ICO) eller forsalg. Den distribuerte 50% av sitt totale tilbud via en luftslipp til aktive medlemmer av Solana-samfunnet, og belønnet de som bidro til nettverkets ekspansjon.

BONK Chart

De beste alternativene til Shiba Inu - BONK_valutaen.png
Bildet: Coinmarketcap

Fakta om Bonk

BONK Nytteverdi: Ifølge prosjektets whitepaper har BONK som mål å integreres over dApps på Solana og fungere som insentiv for brukerdeltakelse, og bli den foretrukne meme-mynten på nettverket.

Samfunnsorientert tilnærming: Ingen forsalg – distribuert gjennom en luftslipp for medlemmer av Solana-samfunnet.

BONK Tokenomikk (per mars 2024):

Maksimalt tilbud: 93,52 billioner Sirkulerende tilbud: 65,82 billioner Markedsverdi: 1,69 milliarder dollar

FLOKI

FLOKI is the utility token of the Floki ecosystem. It was built on the Ethereum blockchain but is also BEP-20 compliant. This means users can swap FLOKI tokens at a 1:1 ratio on the ETH-BSC bridge.

FLOKI is self-described as “The People’s Crypto,” highlighting its vision as a movement dedicated to the Web3 space and more than just a dog-themed coin.

Unlike other meme coins, FLOKI puts emphasis on becoming a hub for web3 enthusiasts.

FLOKI has several main projects that provide practical applications for the FLOKI token: Valhalla for gaming metaverse, FlokiFi for decentralized finance, FlokiPlaces for NFTs and merchandise, and the University of Floki for education, and more.

FLOKI CHART

De beste alternativene til Shiba Inu - FLOKI_valutaen.png
Bildet: Coinmarketcap

Fakta om Floki

Nytteverdi: hovedvaluta og insentiv for Floki-økosystemet og prosjekter

Tokenomikk (per mars 2024):

Maksimalt tilbud: 10 billioner Totalt tilbud: 10 billioner Sirkulerende tilbud: 9,7 billioner Markedsverdi: 2,4 milliarder dollar

Pepe (PEPE)

Er en meme-mynt basert på Ethereum. Akkurat som Dogecoin, er den inspirert av en av de eldste memeene på internett – Pepe the Frog.

Lansert i april 2023, fikk den raskt fotfeste og nådde en topp 100-rangering innen to uker. Imidlertid har PEPE ingen iboende verdi og tjener ingen annen hensikt enn spekulasjon, noe som gjør den til en av de mest volatile kryptovalutaene på markedet.

Den drives hovedsakelig av sitt online samfunn og memekulturen. Dessuten, til tross for sin anonyme grunnlegger, er PEPE et av de mest aktive prosjektene på sosiale medier, med nesten 650 000 følgere på X (tidligere Twitter).

Per mars 2023 rangeres PEPE på tredjeplass på meme-myntledertavlen, med en markedsverdi på over 3,5 milliarder dollar.

PEPE Chart

De-beste-alternativene-til-Shiba-Inu-PEPE_valutaen
Bildet: Coinmarketcap

Fakta om PEPE


Viktige egenskaper og fakta om PEPE (per mars 2024): Nytteverdi: ingen nytteverdi, ingen klar veikart, og ingen formell team. Prosjektets nettside uttrykker tydelig at PEPEs fokus primært er på underholdning og kapitalisering over meme-myntmarkedet.

Tokenomikk:

Totalt tilbud: 420 trillion Maksimalt tilbud: 420 trillion Sirkulerende tilbud: 420 trillion Markedsverdi: 3,5 milliarder dollar

Dogecoin (DOGE)

Listen ville ikke vært komplett uten faren til alle meme-mynter – DOGE. Lansert i 2013 som en satirisk spøk om kryptovalutaer, har DOGE samlet seg en bred følgerskare og støtte fra kjendiser som Elon Musk.

Mens andre meme-mynter har sett mer eksplosiv handling i de første tre månedene av 2024, forblir DOGE den største meme-mynten med en stor markedsverdi – over 25 milliarder dollar.

DOGE nådde toppen i mai 2021, og nådde en markedsverdi på over 85 milliarder dollar på en all-time high på 0,75 dollar. Det betyr at DOGE fortsatt har mye rom for vekst. Det er for øyeblikket den største meme-mynten når det gjelder popularitet, med over tre millioner følgere på X

Dogecoin Chart

De beste alternativene til Shiba Inu - DogeCoin_valutaen.png
Bildet: Coinmarketcap

Fakta

Nytteverdi: ingen nytteverdi, ingen veikart. Tokenomikk: Ingen maksimalt tilbud Totalt tilbud: 143 milliarder Sirkulerende tilbud: 143 milliarder Markedsverdi: 25,6 milliarder dollar


Her er en god, samling av alternativer til Shiba Inu er alltid nyttig å ha, men det er også viktig å understreke behovet for egne analyser og undersøkelser før man investerer ekte penger. Å forstå hvert alternativ grundig, inkludert deres nytteverdi, tokenomikk, og markedstrender, kan bidra til å ta informerte investeringsbeslutninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *