BitcoinKrypto Nyheter

Robert Kiyosaki Bitcoin vil nå 350 000 dollar innen august 2024

Robert Kiyosaki Bitcoin vil nå 350 000 dollar innen august 2024

Robert Kiyosaki Bitcoin vil nå 350 000 dollar innen august 2024. Den økonomiske guruen tilskrev sin tillit til BTC-prediksjonen til inkompetansen hos amerikanske ledere. Robert Kiyosaki, økonomisk guru og forfatter av «Rich Dad Poor Dad». Har kommet med en oppsiktsvekkende prediksjon for prisen på bitcoin (BTC) de neste to månedene.

I en nylig tweet sa Kiyosaki at han er trygg på at BTC vil være verdt 350 000 dollar innen 25. august.

Robert Kiyosaki på X

BTC til å nå 350 000 dollar i august

Kiyosaki sa at selv om prediksjonen hans kan være «suckers bait». Spekulasjon og en mening, er det ikke en løgn fordi enhver prognose om fremtiden ikke er falsk. Likevel avslørte forfatteren av «Rich Dad Poor Dad» at han ønsket at prediksjonen om BTC på 350 000 dollar skulle gå i oppfyllelse.

Som en mangeårig Bitcoin-støttespiller og -forkjemper har Kiyosaki promotert kryptovalutaen. Sammen med gull og sølv, som en nødvendighet for individer og enheter som ønsker å overleve det kommende fallet av den amerikanske dollaren.

Tidligere i år spådde han at BTC ville nå 100 000 dollar i juni 2024. Og 300 000 dollar innen slutten av året. På tidspunktet for skriving hadde BTC ennå ikke overgått sin all-time high på 73 700 dollar. Og lå rundt 71 000 dollar. Imidlertid er alt håp ikke tapt da kryptomarkedet er kjent for sine ekstreme oppsving. Og kan trekke en overraskelse som vil få BTC til å stige forbi den spådde prisen innen timer eller dager.

Kiyosakis siste spådom er et skritt opp fra hans tidligere prognose på BTC til 300 000 dollar innen årets slutt. Fraværet av en større Bitcoin-hendelse. Eller oppgradering som kunne utløse en rally sterkt nok til å presse BTC forbi 300 000 dollar i løpet av de neste to månedene. Reiser spørsmålet om kilden til Kiyosakis tillit til en slik spådom.

Den økonomiske guruen tilskrev sin tillit til inkompetansen hos amerikanske ledere. Inkludert president Joe Biden, Fed-sjef Jerome Powell og finansminister Janet Yellen. Selv om Kiyosakis BTC-spådom fortsatt er et ønske, sa han at han er sikker på inkompetansen til de amerikanske lederne, som han merket som marionetter.

Kiyosaki støtter ETH og SOL

Interessant nok har Kiyosaki lagt til Ethereum (ETH). Og Solana (SOL) på listen over trygg havn-aktiva, sammen med gull, BTC og sølv. Han oppfordret sine følgere til å kjøpe mer av kryptovalutaene og edelmetallene for å beskytte seg mot de tre marionettene.

«Jeg er trygg på at Bitcoin vil nå 350 000 dollar en gang i 2024. Men for nå er det bare et mål, en drøm og et ønske. Jeg fortsetter å kjøpe mer Bitcoin, Ethereum og Solana. Fordi jeg er ganske sikker på at prisene deres vil fortsette å stige,» uttalte Kiyosaki.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display