BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin oppdatering 23 september

Bitcoin oppdatering 23 september

Bitcoin oppdatering 23 september. September er kjent som en bearish eller stille måned i kryptovaluta markedet, noe som vi har sett til gang. Det er lite svingninger, og for de som har hatt pengene deres inne i dette markedet langsiktig. Er det nok litt kjedeligere en for de som har kortere tidshorisont og trader den. Selv om at det og har til dels, vært noen veldig flate uker med lite bevegelse. Som charten under vises, så er det et solid suportområdet ved 23619 dollar området. Bitcoin prisen har ikke kommet dit riktig enda.

Månedlig chart

Bitcoin oppdatering 23 september

Sprang

Det er et resistance/motstandsområdet ved 34717 dollar området. Skulle vi få en reatreace helt ned til 23616 området, kommer det høyst sannsynligvis til og snu der. Og vi får en oppgang, siden jeg ser på dette kun som en retreace. I det store bildet har Bitcoin gått oppover. Men alle trenger en pustepause. Og kombinert med en måned som generelt er stille, og ikke en «kryptomåned». Får vi en nedgang. August og September er ikke de spenstigste. Men nå skal vi se fremover. Bitcoin har et suportområdet, ved 23616 og et mostandsområdet ved 3417. Dette er det området, den vil gå i først slik det ser ut nå.

Konsolidering

Det er et stort konsolideringsområdet. Selv om at man sjelden bruker det utrykket på månedlig chart. Nå er det allikevel slik det kan se ut. Det er viktig og merke seg at det månedlige candle for september, enda ikke har lukket seg. Og an skal aldri ta en avgjørelse på en candlestick som fortsatt er i bevegelse. Derfor gjør jeg heller ikke det. Vi får uansett danne oss et bildet av hva som er på vei til og skje. Den er heller ikke overkjøpt, men det er kjøpere inne i bildet som vi kan se. Det tyder på at det fortsatt er et stort potensiale i Bitcoin.

Ukentlig chart

Bitcoin oppdatering 23 september ukentlig chart

Uptrend

Ukentlig chart viser oss en tydeligere langvarig uptrend, om man er en langsiktig investor. Linjene på charten, er de samme linjene som var tegnet på, på månedlig chart. Denne charten viser oss, det som jeg kalte et konsolidieringsområdet. Selv om at bitcoin er bullish, for den en reatreace. Det er noe som er meget, meget positivt. Det er nesten 10 000 dollar, i mellom disse nivåene. Og at det kommer, ja det gjør det nok. Som charten viser oss, hadde bitcoin en bullish uke sist. Selv, om at den var noe beskjedent, i forhold til hva mange skulle ønske seg. Den er litt mer overkjøpt her, er det et ord som ikke burde skremmer bort de som vil inn i denne kryptovalutaen.

Daglig chart

Bitcoin oppdatering 23 september daglig chart

Downtrend

Daglig chart, viser oss at bitcoin har hatt en downtrend. Det er meget naturlig, om man ser på de høyere tidsrammene. Som og viser en tilbaketrekning. Jeg ser allikevel ikke på bitcoin som noe bearish eller at den har hatt en bearish periode. Siden vi har en soppas, positiv utvikling på de høyere tidsrammene. Er det kun en retreace som man har kunnet shortet. Selv om at jeg ikke tar sjansen og shorte bitcoin. Som har hatt store tunge investorer som har investert tungt i den. Som blant annet, Cathie Wood og Michael Saylor. I tillegg har de kommet med utrolige gode og positive uttalelser, når det gjelder bitcoin. Cathie Wood, har spådd den opp i 1,5 millioner dollar. Og hevet sin tidligere spådom, der hun uttalte at bitcoin kom til og bli verdt 1 million dollar innen 2030.

Oppsummert

Skal man kjøpe å investere i denne kryptovalutaen bør man fortsatt ha et langsiktig perspektiv. Jeg ser på all nedgang i bitcoin, som kun en måte og kjøpe bitcoin for en billigere penge. Og da få flere bitcoin, for en mindre penger. Noe som etter min analyse, vil gi en enda større avkastning når bitcoin skyter fart. Jeg har ingen betenkeligheter med å investere i bitcoin, fremfor noe annet verdipapir.

Det viktigste er og se forskjellen på en downtrend og en korreksjon i markedet. Det jeg ser er at det er en stor korreksjon. Som gir gode kjøpsmuligheter. Siden trenden fortsatt er bullish hos de større tidsrammene, som månedlig og ukentlig chart. Jeg har festet setebeltene, og er godt forberedt til en videre god oppgang. Det er kun et spørsmål om når.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display